Zonnebrillen

Zonnebril op sterkte bij B-Optics in Etten-Leur

Zonnebrillen zijn zowel modieus als noodzakelijk; het is belangrijk om een zonnebril te dragen wanneer de zon fel schijnt zodat uw ogen niet beschadigen. Het wordt door verschillende gezondheidsorganisaties zelfs aangeraden om wanneer de zon schijnt, met een zonnebril naar buiten te gaan. Als u zonder bril niet goed kan zien, is het daarom verstandig om een zonnebril op sterkte te laten maken. Bij B-Optics in Etten-Leur kunt u terecht voor een zonnebril op sterkte!

zonnebrillen

Zonnebril op sterkte laten maken
in Etten-Leur

Zit de zomer er weer aan te komen en bent u op zoek naar een goede zonnebril? U hoeft gelukkig niet ver te zoeken want u kunt gewoon een zonnebril op sterkte laten maken in Etten-Leur. Wij zorgen er graag voor dat u een goede zonnebril op sterkte hebt die uw ogen optimaal beschermt tegen schadelijke UV-straling, terwijl u ook beter zicht heeft. Natuurlijk is een optimale UV-bescherming en goed zicht niet het enige waarop gelet wordt. De monturen in onze collectie zijn uiterst modieus en van verschillende merken zoals onder andere SuperDry, Julbo, 1921, Esprit en nog veel meer. Zo loopt u er deze zomer weer modieus én beschermd bij!

J320
J271
J270
J271

Dames- en herenzonnebrillen op maat

We hebben een uitgebreide collectie zonnebrillen voor zowel dames als heren in onze winkel in Etten-Leur. Een zonnebril kan echt de finishing touch van je outfit zijn. Daarom hebben we voor iedere gelegenheid een passende zonnebril op sterkte. Voor dames hebben we bijvoorbeeld fashionable zonnebrillen met een stijlvolle print of strakke monturen met metalen accenten. Ook voor zonnebrillen met designer logo’s en zonnebrillen met een speciale vorm kun je bij ons terecht. Voor heren hebben we sportieve en stoere zonnebrillen, en brillen voor een zakelijke look. Daarnaast hebben we ook unisex brillen die altijd staan bij zowel vrouwen als mannen. Wij maken een bril altijd op maat zodat deze altijd de juiste sterkte heeft en perfect bij u en uw gezicht past. Kom ons aanbod bekijken en laat u adviseren door één van onze opticiens in de winkel.

Kinderzonnebrillen 

Bij B-Optics in Etten-Leur hebben we zonnebrillen op sterkte voor kinderen en de allerkleinsten. Onze zonnebrillen zijn voorzien van een UV-filter en zijn verkrijgbaar in kleurrijke en hippe ontwerpen. Ook voor kinderbrillen op sterkte kunt u bij ons terecht.

Een nieuwe bril kopen bij B-Optics
in Etten-Leur

Heeft u of uw kind dus een nieuwe bril nodig? Dan kunt u daarvoor uitstekend terecht bij B-Optics in Etten-Leur. Wij verrichten graag de nodige oogmeting en adviseren u vervolgens over de juiste bril voor u! Daarnaast geven we ook graag persoonlijk advies zodat u een bril hebt die helemaal bij u past. Kom gerust eens bij ons langs, u vindt ons in Etten-Leur Noord! Parkeren is gratis. Maak een afspraak online of bel ons voor persoonlijk advies.

Contactformulier


Contact opnemen met B-Optics

Heeft u een vraag of opmerking? Neem dan gerust contact op met behulp van ons contactformulier. Wij proberen uw vraag of opmerking zo spoedig mogelijk te beantwoorden.