Brillen

De mooiste brillen vindt u bij B-Optics in Etten-Leur

Bent u op zoek naar een nieuwe bril? Voor de mooiste brillen gaat u natuurlijk naar B-Optics in Etten-Leur. In ons assortiment vindt u namelijk verschillende soorten brillen, zodat er altijd wel een bril bij zit die bij u past. Van trendy tot klassiek en van felgekleurd tot een “onzichtbaar” montuur; de mogelijkheden zijn eindeloos. Enkele merken die u bij ons vindt zijn bijvoorbeeld SuperDry, Penn&Ink, Dutz, Esprit, Charmant, 1921 en sindskort ook het stoere merk Brett. Zoekt u iets speciaals, dan gaan wij graag voor u op zoek! Wilt u graag uw ogen laten opmeten, maak dan een afspraak.

Bril op sterkte kopen

Natuurlijk kan een bril een fashionstatement zijn, maar in de meeste gevallen moet er een bril op sterkte gekozen worden. Wanneer u een nieuwe bril wil, is het verstandig om ook eerst een oogmeting te laten doen. Uw sterkte zal namelijk altijd veranderen wanneer u een bril hebt. Misschien merkt u dat nu nog niet, maar wanneer u een bril met uw nieuwe sterkte op hebt zal u zeker verschil zien. In onze winkel in Etten-Leur kunt u terecht voor een oogmeting alvorens u een bril op sterkte gaat kopen. Zo ziet u altijd scherp!

 

 

 

Damesbrillen en herenbrillen in Etten-Leur voor een betaalbare prijs

Zowel voor dames als heren hebben wij de mooiste brillen op sterkte. Voor ieder gezicht hebben wij een passend montuur met comfortabele pasvorm. Natuurlijk wil het oog ook wat, daarom vindt u de meest uiteenlopende ontwerpen in onze collectie. Van fashion-forward tot tijdloos, we hebben voor ieder wat wils. Het is tevens mogelijk om uw brillenglazen te laten ontspiegelen voor een optimaal zicht. Wilt u graag een zonnebril op sterkte? Ook dat kan. Wij helpen en adviseren u graag bij het vinden van uw ideale bril.

 

 

 

Kinderbrillen op sterkte bij B-Optics Etten-Leur

Bij B-Optics in Etten-Leur kunt u ook terecht voor kinderbrillen op sterkte. Voor de allerkleinsten hebben we ook de leukste monturen! Ook daarvoor geldt dat we eerst graag een oogmeting doen om de juiste sterkte voor de kinderbril te kunnen bepalen. Zeker bij kinderen kan de benodigde sterkte snel veranderen en is het belangrijk dat ze een goede kinderbril op sterkte op hebben. Alle kinderbrillen worden geleverd met gratis glazen! Dit geldt voor kinderen tot en met 12 jaar met een sterkte van max 6 cil 2 en glazen van standaard dikte. Merken van kinderbrillen die we in onze winkel in Etten-Leur in het assortiment hebben zijn onder andere Vingino, Lookkino, Look@me, Solano, Milo & Me, WhizKids en Rex&Sue.

Een nieuwe bril kopen bij B-Optics
in Etten-Leur

Heeft u of uw kind dus een nieuwe bril nodig? Dan kunt u daarvoor uitstekend terecht bij B-Optics in Etten-Leur. Wij verrichten graag de nodige oogmeting en adviseren u vervolgens over de juiste bril voor u! Daarnaast geven we ook graag persoonlijk advies zodat u een bril hebt die helemaal bij u past. Kom gerust eens bij ons langs, u vindt ons in Etten-Leur Noord! Parkeren is gratis. Maak een afspraak online of bel ons voor persoonlijk advies.

Contactformulier


Contact opnemen met B-Optics

Heeft u een vraag of opmerking? Neem dan gerust contact op met behulp van ons contactformulier. Wij proberen uw vraag of opmerking zo spoedig mogelijk te beantwoorden.