Glazen

Enkelvoudige, multifocale en andere soorten glazen bij B-Optics in Etten-Leur

Bij B-Optics in Etten-Leur kunt u terecht voor enkelvoudige, multifocale en andere soorten glazen. Wij hebben altijd de juiste glazen voor uw sterkte en behoefte! Kom vooral eens langs voor een oogmeting en een persoonlijk advies, zodat u straks de wereld weer helemaal scherp kan zien!

Enkelvoudige glazen

Enkelvoudige glazen worden gebruikt voor brillen met alleen een verte- of leessterkte. Hier zijn standaard glazen voor, maar het is ook mogelijk om te kiezen voor individueel geslepen glazen. Hierbij wordt de optische kwaliteit en het kijkcomfort voor elke gebruiker geoptimaliseerd. In onze winkel in Etten-Leur vindt u ook enkelvoudige glazen van Nikon met een leesondersteuning. 

Multifocale glazen

Bij B-Optics in Etten-Leur kunt u ook terecht voor multifocale glazen. Deze glazen geven u scherp zicht voor zowel veraf als dichtbij. De overgang verloopt gelijkmatig zodat u ook de tussengebieden scherp kan zien. Laat een oogmeting doen en kom erachter of multifocale glazen de beste optie zijn voor u. 

Zonneglazen op sterkte

Daarnaast kunt u bij ons natuurlijk ook terecht voor zonneglazen op sterkte. Zo heeft u onmisbare bescherming tegen fel zonlicht en kunt u op sterkte kijken. We hebben veel verschillende opties zoals de Solaire UV met 50x meer bescherming tegen schadelijke UV-straling. Onze zonneglazen zijn verkrijgbaar in verschillende tinten en contrastverhogende kleuren, met 100% UV-bescherming voor comfort en veilig zicht. Ook meekleurende zonneglazen zijn een mogelijkheid. 

Ook Office DS bureauglazen
bij B-Optics in Etten-Leur

Office DS bureauglazen zijn de praktische oplossing voor het werken met de computer. Met Office DS bureauglazen ziet u niet alleen scherp op korte afstand, ook het leesbereik is comfortabeler. Tevens kunnen deze glazen voorzien worden van een blauw licht filter die zorgt voor nog meer comfort bij gebruik op de computer of tablet. Uw ogen laten opmeten? Maak een afspraak.

Contactformulier


Contact opnemen met B-Optics

Heeft u een vraag of opmerking? Neem dan gerust contact op met behulp van ons contactformulier. Wij proberen uw vraag of opmerking zo spoedig mogelijk te beantwoorden.