Jos brillen kopen in Etten-Leur?

Bij B-Optics kunt u gegarandeerd de mooiste bril van de hoogste kwaliteit vinden. Bent u dus op zoek naar een nieuwe bril, dan kunt u het beste even bij ons aankloppen. Wij hebben dan ook een hoop verschillende brillenmerken. Zo kunt u bij ons prachtige brillen van Jos brillen vinden.

De mooiste Jos brillen kopen

Jos Eyewear is een exclusief Nederlands brillenmerk. Het merk heeft prachtige, kleurrijke brillen. Jos Baijens was in 2001 de eerste designer die een collectie brillen ontwierp en verkocht. Zijn brillen werden al snel erg populair en vallen ook nu nog enorm in de smaak. Het merk is erg exclusief en alleen verkrijgbaar bij onafhankelijke zelfstandige opticiens in Nederland en ook een aantal Europese landen. Zo ook bij B-Optics.

J194
J360
J261
J140

Jos brillen koopt u bij B-Optics

Wij van B-Optics nemen uw welzijn zeer serieus. Dat betekent dat we altijd de tijd voor u nemen en dat we echt naar u luisteren. We zorgen ervoor dat we een bril vinden die perfect is voor uw ogen en die prachtig bij u past. Kwaliteit en service staan zo altijd centraal bij ons. 

Neem contact op voor de perfect Jos bril

Voordat we u een goede bril aanmeten, doen we natuurlijk eerst een oogmeting. Zo zorgen we ervoor dat de brillenglazen perfect op u zijn afgestemd. Wilt u graag een oogmeting laten doen en onze collectie bekijken? Kom dan gerust eens langs. Maak simpelweg even een afspraak door contact met ons op te nemen.

Contactformulier


Kom langs bij B-Optics

Benieuwd of een bril van Jos echt bij u past? Kom gerust een keertje langs in onze brillenzaak of maak een afspraak.