Lenzen

Lenzen bij B-Optics in Etten-Leur

Lenzen kunnen door geautomatiseerde processen op maat en sterkte worden gemaakt. Als u besluit om lenzen te gaan gebruiken, wilt u natuurlijk eerst weten welke lenzen het beste voor u zijn. B-Optics in Etten-Leur adviseert en informeert u graag over de juiste lenzen voor u. Voor een persoonlijk advies kunt u altijd bij ons terecht. Er zijn verschillende soorten lenzen, waar we u graag meer over vertellen. Voor lenscontroles verzoeken wij u een afspraak te maken.

Vormstabiele lenzen

Vormstabiele of harde lenzen zijn lenzen die een groter bereik hebben qua sterktes en mogelijkheden. Ze zijn iets gevoeliger op het oog, maar na gewenning is dat te verwaarlozen. 

Multifocale lenzen

Ook voor multifocale lenzen kunt u terecht bij B-Optics Etten-Leur. Multifocale lenzen zijn er speciaal voor mensen die een leessterkte nodig hebben. Deze lens is voorzien van een leesgedeelte. Dit type lens is zowel in de vormstabiele als in de zachte variant verkrijgbaar. In onze winkel in Etten-Leur helpen we u graag met het vinden van de juiste multifocale lenzen. Neem daarvoor contact met ons op of loop gerust eens bij ons binnen. 

Zachte lenzen

Ook voor zachte contactlenzen kunt u terecht bij onze winkel in Etten-Leur. Zachte lenzen hebben tegenwoordig een zeer goede zuurstofdoorlaatbaarheid naar het oog. Zeker met de komst van de siliconen hydrogel lenzen is de zuurstofvoorziening van het oog achter de lens enorm verbeterd. Het voordeel van zachte lenzen is dat ze erg snel wennen omdat ze al comfortabel op het oog zitten. Daarnaast zijn zachte lenzen groter dan vormstabiele contactlenzen, wat voorkomt dat er vuiltjes onder de lens terechtkomen. Ook voor sporters zijn zachte lenzen geschikt. 

Nachtlenzen

Nachtlenzen draagt u wanneer u slaapt. Terwijl u slaapt, corrigeren de lenzen uw ogen. Deze lenzen raken uw hoornvlies niet, maar drijven op uw traanfilm. Door drukverschil neemt de voorkant van uw oog een andere vorm aan, wat ervoor zorgt dat u overdag scherp kan zien zonder bril of lenzen. Een goede oplossing wanneer u vaak last hebt van droge ogen! Maar ook ideaal om vrijuit te kunnen sporten of wanneer u gewoon geen bril wilt. Nachtlenzen geven u hiermee comfort en vrijheid wanneer dit het belangrijkst is, namelijk als u wakker bent. Bij B-Optics in Etten-Leur kunt u uiteraard ook terecht voor nachtlenzen.

Kom voor uw lenzen naar
B-Optics in Etten-Leur

Heeft u gewoon nieuwe lenzen nodig of bent u benieuwd naar de mogelijkheden om over te stappen op en lenzen? Wat u ook zou willen weten over lenzen, u kunt terecht bij B-Optics in Etten-Leur. Wij voorzien u graag van persoonlijk advies en vertellen u graag meer over de mogelijkheden. Kom gerust eens bij ons langs; u kunt zelfs gratis parkeren!

Contactformulier


Contact opnemen met B-Optics

Heeft u een vraag of opmerking? Neem dan gerust contact op met behulp van ons contactformulier. Wij proberen uw vraag of opmerking zo spoedig mogelijk te beantwoorden.