Kinderbrillen

De allerleukste kinderbrillen op sterkte

Bij B-Optics hebben we een ruim assortiment aan kinderbrillen. Alle kinderbrillen zijn voorzien van hippe, kleurrijke monturen en worden geleverd met kunststof glazen inclusief hardingslaag en ontspiegeling. We hebben brillen voor zowel jongens als meisjes. Bij B-Optics vind je altijd een bril die bij jouw kind past!

Tekenen dat jouw kind een bril nodig heeft

Gaat jouw kind steeds dichter bij de tv of computer zitten? Of knijpt of fronst jouw kleintje regelmatig met zijn of haar ogen? Dat kunnen tekenen zijn dat het tijd wordt voor een kinderbril! Ook wanneer je kind regelmatig in zijn ogen wrijft of vaak concentratieproblemen heeft bij het lezen, kan dit een indicatie zijn dat een kinderbril nodig is. Bij kinderen kan de benodigde sterkte tevens snel veranderen, daarom is het belangrijk dat er eerst een goede oogmeting uitgevoerd wordt.

DK182
DK199
DK200
DK192

Een kinderbril op sterkte kopen, waar moet je op letten?

Bij B-Optics hebben we veel verschillende soorten kinderbrillen en kinderzonnebrillen op sterkte die precies bij de leeftijd en het gezicht van jouw kind passen. Bij het uitkiezen van een kinderbril is het belangrijk dat je de juiste sterkte uitkiest en dat de bril een goede pasvorm heeft. Het uitkiezen van een kinderbril begint met een goede oogmeting. Dit kan uitgevoerd worden door een oogarts (verplicht voor kinderen tot 8 jaar) of door één van onze ervaren opticiens. Daarnaast is het belangrijk dat je een bril kiest die tegen een stootje kan en dat je een montuur ongeveer net zo breed is als het gezicht van jouw kleintje. Wij helpen je graag bij het uitzoeken van de juiste sterkte en pasvorm. 

Een mooie meisjesbril vind je bij B-Optics in Etten-Leur

Voor meisjes hebben we bij B-Optics de meest uiteenlopende brillen en monturen in frisse, hippe kleuren! Ook transparante monturen zijn mogelijk. Onze meisjesbrillen flatteren het gezicht en zijn ontworpen aan de hand van de laatste trends. Hierdoor loopt jouw kleine meid er altijd volgens de laatste trends bij.

Stoere jongensbril in elke vorm en kleur bij B-Optics in Etten-Leur

Kleine avonturiers willen graag spelen, stoeien en ravotten. Daarom heeft B-Optics een uiteenlopend assortiment flexibele brillen met een comfortabele en stevige pasvorm. Deze zijn speciaal ontworpen om goed op het gezicht te blijven zitten en tegen een stootje te kunnen. Zo kan jouw kleine wildebras naar hartelust spelen en ontdekken.

Tienerbrillen met een uitgesproken design vind je in Etten-Leur

Voor tieners hebben we een zeer groot assortiment brillen. Deze bril moet bij de persoonlijkheid van de drager passen en een bepaalde uitstraling hebben. Van hip en chique tot minimalistisch en sportief; er is altijd een passend montuur ! Ben je dus op zoek naar een (design)bril met een uitgesproken ontwerp, dan kun je terecht bij B-Optics. Dé specialist op het gebied van modieuze brillen op sterkte.

Altijd 1 glas Gratis!

Heeft jouw baby of kind een bril nodig is is hij of zij 12 jaar of jonger? Dan krijgt hij of zij altijd 1 glas gratis bij aanschaf van een bril! Merken die wij hebben zijn onder andere: Vingino, Lookkino, Look@me, Solano, Milo & Me, WhizKids en Rex&Sue.

Deze doorlopende aanbieding is geldig voor kinderen t/m 12 jaar.

Contactformulier


Contact opnemen met B-Optics

Heeft u een vraag of opmerking? Neem dan gerust contact op met behulp van ons contactformulier. Wij proberen uw vraag of opmerking zo spoedig mogelijk te beantwoorden.