FEB31st brillen

Wanneer u op zoek gaat naar een goede, nieuwe bril, kunt u het beste bij B-Optics aankloppen. Wij hebben brillen van hoge kwaliteit en een fijne service. We nemen echt de tijd voor u. Zo zorgen we ervoor dat u altijd goed geholpen wordt en tevreden met de best mogelijke bril naar buiten stapt. In onze winkel hebben we brillen van veel verschillende soorten merken, waaronder van het vooraanstaande merk FEB31st.

Brillen met een prachtig montuur van FEB31st in Etten-Leur

De naam FEB31st is een doordenkertje. Het klinkt in eerste instantie als een dag als alle andere, maar tegelijkertijd is het een dag die nooit zal komen. Het vormt een paradox tussen iets dat alledaags lijkt en iets dat dat eigenlijk helemaal niet is en dat zorgt voor de spanning die ook naar voren komt in het ontwerp van de manutern van FEB31st.

Creatief directeur Valerio Cometti beschrijft de brillen van FEB31st als brillen met een verbazingwekkende normaliteit. De brillen van FEB31st vormen een unieke combinatie van kleuren, vormen en houtsoorten.

Patrick
Fiona
Nina
Kevin

FEB31st brillen op maat

Het leukste van FEB31st is dat de brillen vrijwel volledig naar wens gemaakt kunnen worden. U kunt de brillen namelijk zelf samenstellen. Zo past u de brillen gemakkelijk aan op kleur, of bijvoorbeeld het soort hout van het montuur. Dat de monturen van hout zijn gemaakt, is een van de kenmerken van FEB31st. Stel dus gemakkelijk zelf uw bril samen en bestel deze bij B-Optics.

Neem contact op voor een mooie FEB31st bril

Denkt u erover om een FEB31st bril aan te schaffen? Dan kunt u zeker bij ons terecht. Wij hebben een grote keuze uit FEB31st brillen en deze kunt u bij ons ook nog zelf samenstellen. Van tevoren doen we een oogmeting, zodat we precies weten welke sterkte de glazen van uw nieuwe bril moeten krijgen. Daarna gaan we snel aan de slag met uw bril, zo kunt u binnen de kortste keren weer op pad met uw bril. Wilt u graag eens langskomen voor een oogmeting of om eens naar onze collectie te kijken? Neem dan gerust even contact met ons op.

Contactformulier


Kom langs bij B-Optics

Benieuwd of een bril van FEB31st echt bij u past? Kom gerust een keertje langs in onze brillenzaak of maak een afspraak.