Milo & Me kinderbrillen

Milo & Me brillen

Milo & Me brillen zijn er voor de dromers, de ontdekkingsreizigers en de rebellen. De kinderen die van kleur houden én die graag willen stoeien en spelen. De kinderen die willen kunnen sporten zonder na te hoeven denken over hun bril. Is uw kleintje ook een echt avonturiertje? Kom dan de brillen van Milo & Me ontdekken in onze winkel!

Milo & Me verkrijgbaar bij B-Optics in Etten-Leur

Bij B-Optics verkopen we Milo & Me als een vaste onderdeel van onze collectie. Dat komt doordat de brillen van uitermate goede kwaliteit zijn en goed blijven zitten tijdens activiteiten. De Milo & Me brillen zijn ontwikkeld door opticiens en zijn zowel sterk als lichtgewicht. De monturen worden inclusief siliconen oorhaakjes geleverd en een hoofdbandje. Zowel het bandje als de siliconen haakjes kun je apart bevestigen. 

Milo & Me kopen in Hoeven, Zevenbergen en St. Willebrord

Wilt u Milo & Me bril kopen en bent u woonachtig in Hoeven, Zevenbergen of St. Willibrord? Kom dan naar onze winkel in Etten-Leur. B-Optics is centraal gelegen in het centrum van Etten-Leur. Parkeren kan voor de deur. Onze ervaren opticiens helpen u graag bij het vinden van de perfecte kinderbril. 

Het Oogfonds en Milo & Me

Naast mooie brillen maken doet het merk Milo & Me ook nog iets anders, en dat is het promoten van de ‘20-20-2’ leefregel. Kijkt u 20 minuten van dichtbij naar een beeldscherm, kijk dan daarna 20 seconden ver weg. Hierdoor kunnen uw oogspieren ontspannen, wat helpt om myopie te voorkomen. 

Door bekendheid te geven aan deze leefregel wil het merk bijdragen aan het verminderen van bijziendheid (myopie) onder kinderen en ernstige slechtziendheid voorkomen. Daarnaast doneert Milo & Me per verkochte bril €1 aan het Oogfonds.

Maak een afspraak voor
persoonlijk advies

Wilt u de Milo & Me kinderbrillen in het echt komen bekijken? Maak dan een afspraak met één van onze opticiens. Dit kan online via ons contactformulier hiernaast of door telefonisch een afspraak te maken.

Contactformulier


Contact opnemen met B-Optics

Heeft u een vraag of opmerking? Neem dan gerust contact op met behulp van ons contactformulier. Wij proberen uw vraag of opmerking zo spoedig mogelijk te beantwoorden.